Keskustie 4
95300 Napalaakso
Y-tunnus 8646113-0
IBAN: FI0799201801130986
SWIFT/BIC: NETBFI99
OVT-tunnus: 003786461130 / Netvisor eBank
kiinteistokingit(at)napalaakso.fi

 

 

Kiinteistö Kingit on perustettu vuonna 1996. Yrityksemme toimii kiinteistövälittäjänä Napalaakson alueella. Olemme kasvattaneet toimintaamme tasaisesti vuosien aikana ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman erikokoisia ja eri käyttöön soveltuvia yrityskiinteistöjä ja toimitiloja. Yrityksemme asiakaskunta muodostuu suurimmaksi osaksi alueella jo toimivista sekä aloittavista yrityksistä.

Kartoita tarpeesi

Jotta voisimme taata teille mahdollisimman laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen, pyydämme teitä kartoittamaan tilatarpeenne ennen yhteydenottoa. Kokemuksemme perusteella suosittelemme aina lähtökohtaisesti toimintaansa aloittavalle yritykselle liiketilojen vuokraamista. Jos yrityksenne on kiinnostunut ostamaan liiketiloja, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse kiinteistokingit@napalaakso.fi.

 

Neliöhinnat alueittain

 

Neliöhinnat vaihtelevat toimitilojen sijainnista riippuen alueesta. Alta löydät listauksen eri kaupunginosien vuokrien neliöhinnoista.

Vuokran lisäksi veloitamme vesimaksun, joka on 20 €/hlö/kk, sekä työntekijöiltä että osakkailta, kaupunginosasta riippumatta. Ota yhteyttä ja vuokraa  yrityksellesi juuri sopivan kokoinen toimitila sekä varasto!

 


Keskusta 16,50 €/m²/kk


 Vihrelä 13,00 €/m²/kk


Jänölä 11,00 €/m²/kk


Piippola 8,00 €/m²/kk


Länsi-Saarto 5,00 €/m²/kk


 

 

Asiakkaaksi

Täytä vuokrasopimuksen tiedot huolellisesti. Lähetämme vuokrasopimuksen ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Sopimus katsotaan hyväksytyksi, kun se on allekirjoitettu ja palautettu Kiinteistö Kingeille.

Yrityksen nimi
Yrityksen Y-tunnus (jos tiedossa)
Sähköposti
Toimiala
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Pinta-alan tarve (m2)
Sopimuksen alkamispäivä
Kaikkien työntekijöiden ja osakkaiden määrä
Vuokrattavan kohteen sijainti
?
Kaupunginosat: Keskusta, Vihrelä, Piippola, Länsi-Saarto, Jänölä