Luotettavaa ja nopeaa kuljetusta!

Keskuskatu 14 
95100 Napalaakso 
Y-tunnus: 1745864-0 
OVT-tunnus: 003717458640 / Netvisor eBank 
hallinto(at)napalaakso.fi 

Nopsakuljetus on Suomen ja pohjoismaiden alueella toimiva kuljetuspalvelu, jonka pääkonttori sijaitsee Napalaaksossa. Toimitamme paketin kuin paketin perille luvatussa ajassa. 

Olemme aloittaneet toimintamme Napalaaksossa vuonna 1995. Alkuun toimintamme keskittyi Napalaaksoon ja sen lähialueille. Kun suosiomme 1990-luvun loppupuolella lisääntyi, alkoi toimintamme laajentua. Nykyään toimintamme kattaa Suomen lisäksi muutkin pohjoismaat. Nopsakuljetus tarjoaa asiakkailleen erittäin kilpailukykyiset hinnat normaali- ja erikoiskuljetuksiin. 

Yrityksemme kasvun ja suosion myötä toimipisteitämme löytyy ympäri pohjoismaita, mutta pääkonttorimme sijaitsee edelleen Napalaaksossa. Suurin osa kalustosta on kuorma-ajoneuvoja ja ajoneuvoyhdistelmiä. Olemme kouluttaneet henkilöstöä ADR-kuljetuksiin ja ADR-ajoneuvot täyttävät EU:n määräämät vaarallisten aineiden kuljetusmääräykset. 

Palvelut

Z

Nopsakuljetus tarjoaa yksittäisten toimitusten lisäksi yrityksille räätälöityjä palveluita. Näitä palveluita hyödyntämällä yritysasiakkaamme voivat käyttää palveluitamme helposti ja vaivattomasti. 

i

Suosittelemme yritysasiakkaita valitsemaan sopimusasiakkuuden, jos yrityksellänne on viikoittainen tarve kuljetuksille.Muussa tapauksessa yrityksenne voi lähettää hakemuksen erilliskuljetuksille, jos niille on tarvetta.

Pakasteiden kuljetukset:

Nopsakuljetuksilla on käytössä kylmiölaitteistolla varustettuja ajoneuvoja, joten pakastetoimituksetkin onnistuvat! 

Vaaralliset aineet:

Nopsakuljetuksen kautta toimitettavista vaarallisten aineiden toimituksista on sovittava erikseen. Vaarallisia aineita ovat mm. helposti syttyvät ja syövyttävät aineet.

Sopimusasiakkuus

Kuljetusten nouto jokaisena arkipäivänä klo 16 mennessä. Kuljetukset ovat perillä seuraavana päivänä.

Kuljetusten nouto maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 16 mennessä. Kuljetukset ovat perillä seuraavana päivänä.

Kuljetusten nouto perjantaisin klo 16 mennessä. Kuljetukset ovat perillä seuraavana arkipäivänä.

Listatut hinnat eivät sisällä alv 24%

Toimitukset

Toimitusaika

Nopsakuljetus tarjoaa asiakkailleen useamman toimitusajan. Nopeimmassa toimituksessa toimitamme tuotteenne vielä saman päivän aikana perille, lukuunottamatta ulkomaan kuljetuksia. 

Vaaralliset kuljetukset

Vaarallisten materiaalien kuljetuksesta perimme korkeamman hinnan ja tällaisista
kuljetuksista on sovittava erikseen, sekä laadittava sopimus. 

Lähetä ohessa oleva kuljetussopimuslomake täytettynä sähköpostitse osoitteeseen hallinto(at)napalaakso.fi