REHELLISYYS

KESTÄVÄ KEHITYS

KOTIMAISUUS

Vakuutusyhtiö Vakava Oy on lappilainen yritys, joka on toiminut vuodesta 1993. Toimimme nykyään maanlaajuisesti. Sivuiltamme löydät kaikki tarpeelliset tiedot vakuutuksistamme. Tarjoamme monipuolisia vakuutusvaihtoehtoja sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

Luomme henkilökohtaisesti jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä räätälöidyn vakuutussopimuksen. Näin takaamme asiakkaalle tarvittavat vakuutukset ilman ylimääräisiä kuluja. Yrityksemme arvoihin kuuluvat rehellisyys, kestävä kehitys ja kotimaisuus. Nämä arvot välittyvät asiakkaillemme jokapäiväisessä toiminnassamme.

YKSITYISASIAKAS

HENKILÖT ON VAKUUTETTU YHTEISKUNNAN PUOLESTA:

Työttömyysvakuutus

Jokainen henkilö on vakuutettu työttömyyden varalta. Vakuutus rahoitetaan valtion, työnantajien ja työntekijöiden puolesta.

Sairausvakuutus

Vakuutus joka turvaa jokaisen suomalaisen sairastumisen varalta.

ITSE HANKITTAVAT VAKUUTUKSET:

Liikennevakuutus

Jokaisen moottoriajoneuvon omistajalla tulee olla vakuutus liikennekäytössä olevassa ajoneuvossa.

YRITYSASIAKAS

Yrityksellä on velvollisuus vakuuttaa koko henkilökunta työtapaturmien, ammattitautien, vanhuuden, työkyvyttömyyden, työttömyyden, sairauden ja kuoleman varalta. Näitä ovat

Tapaturmavakuutus

Työnantaja ottaa tapaturmavakuutuksen työntekijöilleen. Vakuutus korvaa työtapaturman ja ammattitaudin aiheuttamat kulut ja ansionmenetykset.

Työeläkevakuutus

Työnantaja ottaa eläkevakuutuksen työntekijöilleen ja yrittäjä itselleen. Vakuutetuille maksetaan eläkettä työkyvyttömyyden, vanhuuden, puolison tai vanhemman kuoleman vuoksi.

Potilasvakuutus

Terveyden- tai sairaanhoitotoimintaa harjoittava ottaa potilasvakuutuksen, joka korvaa potilaalle aiheutetut vahingot.

VAKUUTUKSET

Vakuutukset ovat tärkeä osa yhteiskuntaa ja ihmisten elämää. Siksi haluamme luoda parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden asiakkaiden saatavaksi.

 

 

HINNASTO

 Vakuutus                                             € / vuosi

Omaisuuden vakuutus                            250 €

Koneiden rikkoutumisvakuutus            200 €

Keskeytysvakuutus                                   300 €

Oikeusturvavakuutus                               200 €

Vastuuvakuutus                                        400 €

Ajoneuvovakuutus                                    440 €

Autokuljetusvakuutus                               20 €

Tavarankuljetusvakuutus                         50 €

VAKUUTUSTEN SISÄLTÖ

Omaisuuden vakuutus

Turvaa yrityksen omaisuuden

Rikkoutumisvakuutus

Korvaa rikkoutumisvakuutettujen kylmä- ja pakastetuotteiden sekä muiden rajattuja säilytyslämpötiloja vaativien tuotteiden kulut ennalta arvaamattomassa vahingossa (esim. kylmäkoneen äkillinen rikkoontuminen).

Keskeytysvakuutus

Yrityksen toiminnan keskeytysvakuutus. Keskeytysvakuutus korvaa yritykselle menetyksen, joka syntyy, kun yrityksen toiminta on yllättävän ja äkillisen vahinkotapahtuman takia vaikeutunut tai kokonaan pysähtynyt.

Oikeusturvavakuutus

Turvaa yrityksen kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikustannukset. Oikeusturvavakuutus korvaa toiminnan aiheuttamien riitojen tai rikosjuttujen oikeudenkäyntikulut. Kattaa esim. laskutusriidat, erilaisiin sopimuksiin liittyvät riidat sekä rikosasiat.

Vastuuvakuutus

Vakuutus joka turvaa, jos yritys joutuu vahingonkorvausvelvolliseksi. Vastuuvakuutus korvaa yrityksen toimintaan, tuotteisiin tai palveluun liittyviä vahinkoja.

Ajoneuvovakuutus

Liikennevakuutus alk. 240€ /vuosi ja ajoneuvokohtainen vakuutus 290€/vuosi.

Kuljetusvakuutus

Kuljetusyrityksien ottama vakuutus, joka korvaa kuljetettavan tavaran katoamisen, viivästymisen ja vahingoittumisen kuljetuksen aikana.

Tavaran kuljetusvakuutus

Yrityksen ostaessa tai myydessä tuotteita, voidaan vakuuttaa tavaroiden toimittaminen paikkakunnalta toiselle.

l

Miten täytän tapaturmalomakkeen?

Tapaturmalomake on helppokäyttöinen. Täyttäessä tarvitsee muistaa vain oma/yrityksen asiakasnumerosi ja tiedot siirtyvät automaattisesti oikealle tilille. Haluamme myös mahdollisimman tarkan kuvauksen vahinkotyypistä, koska näin voimme nopeuttaa vahinkoasianne käsittelyä. Lomakkeeseen tarvitaan vahingon päivämäärä, tapahtumapaikka, tarkka kuvaus vahingosta ja selostus tilanteesta.

Mitä vakuutuksia minulla pitää olla?

Yksityisasiakkaiden ja yritysasiakkaiden lakisääteisillä vakuutuksilla on eroa.

t

Onko vakuutuksissa omavastuuta?

Melkein jokaisessa vakuutuksessa on omavastuu. Omavastuu on se osa, jonka vakuutuksen ottaja joutuu itse kustantamaan ja vakuutusyhtiö korvaa summan lopun. Omavastuun osuus on yleensä suoraan verrannollinen vakuutusmaksuihin. 

Täytä ohessa oleva vakuutus hakemus, tapaturmalomake tai vahinkoilmoitus huolellisesti ja lähetä se osoitteeseen vakava(at)napalaakso.fi.