Kulmalankuja 5
96300 Napalaakso
Y-tunnus: 2914933-5
OVT-tunnus: 003729149335 / Netvisor eBank
vakava(at)napalaakso.fi

 

Vakuutusyhtiö Vakava Oy on lappilainen yritys, joka on toiminut vuodesta 1993. Toimimme nykyään maanlaajuisesti. Sivuiltamme löydät kaikki tarpeelliset tiedot vakuutuksistamme. Tarjoamme monipuolisia vakuutusvaihtoehtoja sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Luomme henkilökohtaisesti jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä räätälöidyn vakuutussopimuksen. Näin takaamme asiakkaalle tarvittavat vakuutukset ilman ylimääräisiä kuluja. Yrityksemme arvoihin kuuluvat rehellisyys, kestävä kehitys ja kotimaisuus. Nämä arvot välittyvät asiakkaillemme jokapäiväisessä toiminnassamme.

 

Insurance

Vakuutukset ovat tärkeä osa yhteiskuntaa ja ihmisten elämää. Siksi haluamme luoda parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden asiakkaiden saatavaksi.

Prices

Vakuutushinnastot ovat suuntaa antavia hintoja, jokainen vakuutussopimus on yksilöllinen. Kun lähetät Asiakkaaksi-lomakkeen, saat yrityksellesi vakuutustarjouksen/sopimuksen.

Insurance price list

 • Omaisuuden vakuutus – alk. 250€/vuosi
 • Koneiden rikkoutumisvakuutus –  alk. 200€/vuosi
 • Keskeytysvakuutus –  alk. 300€/vuosi
 • Oikeusturvavakuutus – alk. 200€/vuosi
 • Vastuuvakuutus –  alk. 400€/vuosi
 • Ajoneuvovakuutus – alk. 440€/vuosi
 • Autokuljetusvakuutus – alk. 20€/kuljetus
 • Tavarankuljetusvakuutus – alk. 50€/kuljetus

Omaisuuden vakuutus – Turvaa yrityksen omaisuuden.

Rikkoutumisvakuutus – Korvaa rikkoutumisvakuutettujen kylmä- ja pakastetuotteiden sekä muiden rajattuja säilytyslämpötiloja vaativien tuotteiden kulut ennalta arvaamattomassa vahingossa (esim. kylmäkoneen äkillinen rikkoontuminen).

Keskeytysvakuutus – Yrityksen toiminnan keskeytysvakuutus. Keskeytysvakuutus korvaa yritykselle menetyksen, joka syntyy, kun yrityksen toiminta on yllättävän ja äkillisen vahinkotapahtuman takia vaikeutunut tai kokonaan pysähtynyt.

Oikeusturvavakuutus – Turvaa yrityksen kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikustannukset. Oikeusturvavakuutus korvaa toiminnan aiheuttamien riitojen tai rikosjuttujen oikeudenkäyntikulut. Kattaa esim. laskutusriidat, erilaisiin sopimuksiin liittyvät riidat sekä rikosasiat.

Vastuuvakuutus – Vakuutus joka turvaa, jos yritys joutuu vahingonkorvausvelvolliseksi. Vastuuvakuutus korvaa yrityksen toimintaan, tuotteisiin tai palveluun liittyviä vahinkoja.

Ajoneuvovakuutus – Liikennevakuutus alk. 240€ /vuosi ja ajoneuvokohtainen vakuutus 290€/vuosi.

Kuljetusvakuutus – Kuljetusyrityksien ottama vakuutus, joka korvaa kuljetettavan tavaran katoamisen, viivästymisen ja vahingoittumisen kuljetuksen aikana.

Tavarankuljetusvakuutus – yrityksen ostaessa tai myydessä tuotteita, voidaan vakuuttaa tavaroiden toimittaminen paikkakunnalta toiselle.

Hyödyllisiä linkkejä

 

Miten täytän tapaturmalomakkeen?

Tapaturmalomake on helppokäyttöinen. Täyttäessa tarvitsee muistaa vain oma/yrityksen asiakasnumerosi  ja tiedot siirtyvät automaattisesti oikealle tilille. Haluamme myös mahdollisimman tarkan kuvauksen vahinkotyypistä, koska näin voimme nopeuttaa vahinkoasianne käsittelyä. Lomakkeeseen tarvitaan vahigon päivämäärä, tapahtumapaikka, tarkka kuvaus vahingosta ja selotus tilanteesta.

 
Mitä vakuutuksia minulla pitää olla?

Yksityisasiakkaiden ja yritysasiakkaiden lakisääteisillä vakuutuksilla on eroa.

 

Yksityisasiakas

Henkilöt on vakuutettu jo yhteiskunnan puolesta

  Työttömyysvakuutus – Jokainen henkilö on vakuutettu työttömyyden varalta. Vakuutus rahoitetaan valtion, työnantajien ja työntekijöiden puolesta.
  Sairausvakuutus – Vakuutus joka turvaa jokaisen suomalaisen sairastumisen varalta.

Itse hankittavat

  Liikennevakuutus – Jokaisen moottoriajoneuvon omistajalla tulee olla vakuutus liikennekäytössä olevassa ajoneuvossa.

Yritysasiakas

Yrityksellä on velvollisuus vakuuttaa koko henkilökunta työtapaturmien, ammattitautien, vanhuuden, työkyvyttömyyden, työttömyyden, sairauden ja kuoleman varalta. Näitä ovat

  Tapaturmavakuutus – Työnantaja ottaa tapaturmavakuutuksen työntekijöilleen. Vakuutus korvaa työtapaturman ja ammattitaudin aiheuttamat kulut ja ansionmenetykset.
  Työeläkevakuutus – Työnantaja ottaa eläkevakuutuksen työntekijöilleen ja yrittäjä itselleen. Vakuutetuille maksetaan eläkettä työkyvyttömyyden, vanhuuden, puolison tai vanhemman kuoleman vuoksi.
  Potilasvakuutus – Terveyden- tai sairaanhoitotoimintaa harjoittava ottaa potilasvakuutuksen, joka korvaa potilaalle aiheutetut vahingot.
Onko vakuutuksissa omavastuuta?

Melkein jokaisessa vakuutuksessa on omavastuu. Omavastuu on se osa, jonka vakuutuksen ottaja joutuu itse kustantamaan ja vakuutusyhtiö korvaa summan lopun. Omavastuun osuus on yleensä suoraan verrannollinen vakuutusmaksuihin.

 

Asiakkaaksi

Täytä alla olevat tiedot huolellisesti ja lähetämme tarkemman vakuutushakemuksen ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Tai lähetä täytetty Vakuutushakemus sähköpostilla osoitteeseen vakava@napalaakso.fi.

Yrityksen nimi
Y-tunnus
Sähköpostiosoite
Toimiala
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Yrityksen koko
Vakuutuksen vaihtoehdot
Lakisääteiset vakuutukset

 

Tapaturmalomake

Täytä alla oleva tapaturmahakemus huolellisesti. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian hakemuksen lähettämisestä.

Asiakkaan nimi
Asiakkaan y-tunnus
Vahingon päivämäärä
?
Syötä päivämäärä muodossa pp.kk.vvvv.
Vahingon paikka ?
Kerro missä vahinko tapahtui.
Vahingon tyyppi
Miten vahinko sattui ?
Kuvaile miten vahinko sattui.

 

Vahinkolomake

Täytä alla oleva vahinkoilmoitus huolellisesti. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian hakemuksen lähettämisestä.

Asiakkaan nimi
Asiakkaan y-tunnus
Vahingon päivämäärä
?
Syötä päivämäärä muodossa pp.kk.vvvv.
Vahingon paikka ?
Kerro missä vahinko tapahtui.
Vahingon tyyppi
Miten vahinko sattui ?
Kuvaile miten vahinko sattui.

Tapaturmalomake

Täytä alla oleva vahinkoilmoitus huolellisesti. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian ilmoituksen lähettämisestä.

Asiakkaan nimi
Asiakkaan y-tunnus
Vahingon päivämäärä
?
Syötä päivämäärä muodossa pp.kk.vvvv.
Vahingon paikka ?
Kerro missä vahinko tapahtui.
Vahingon tyyppi
Miten vahinko sattui ?
Kuvaile miten vahinko sattui.

Nimi
Sähköposti
Palaute: