Työterveys Viirus on tarjonnut terveyspalveluita yritysasiakkailleen jo vuodesta 2014. Tarjoamme työterveyspalveluita yritysasiakkaille viidessä eri toimipisteessä ympäri Napalaaksoa.  Pystymme ottamaan myös kiireellisissä tapauksissa asiakkaat vastaan heti päivystyksen omaisesti. Viirus tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja työpaikkakoulutusta ensiapuun.

TYÖTERVEYSHUOLTO

Tiesithän, että jokaisella työnantajalla on velvollisuus työterveyshuoltolain perusteella järjestää jokaiselle työntekijälleen ehkäisevä työterveyshuolto.

Ennaltaehkäisevä työterveyshuolto on lakisääteinen. Halutessaan työnantajalla on mahdollisuus antaa työntekijöillensä laajempi työterveyshuolto, johon kuuluu yleislääkäritasoinen sairaanhoito.

Yrittäjä

Yrittäjä ei ole työntekijöitä vähäisemmässä asemassa, vaan hän voi järjestää itselleen halutessaan myös työterveyshuollon. Kela-korvauksia siihen saadakseen edellytetään kirjallinen sopimus ja toimintasuunnitelma työterveyshuollon kanssa.

KUSTANNUKSET

 

Työterveys Viirus tarjoaa yritysasiakkailleen
palvelupaketteja, joiden vuosihinta muodostuu työntekijöiden määrän ja valittujen palveluiden mukaan. Yritys voi halutessaan valita myös laajemman työterveyshuollon.

Kela korvaa työnantajalle työterveyshuollon järjestämisestä aiheutuneita tarpeellisia ja kohtuullisia kustannuksia sairausvakuutuslain perusteella. Työterveyshuolto on työntekijöille maksutonta. Työterveyshuoltosopimus, työpaikkaselvitys (perusselvitys) ja voimassa oleva toimintasuunnitelma ovat edellytyksiä korvauksen saamiselle.

Työterveyshuollon kustannuksina ei korvata esimerkiksi hammashuoltoa, kuntoutusta, työ- ja liikennetapaturmia eikä ammattitauteja. Näitä varten on omat lakisääteiset korvausjärjestelmänsä.

Työterveys Viirus on yksityinen työterveyshuollon yritys, joten asiakkainamme olevien yritysten tulee omatoimisesti palveluitamme käytettäessä hakea korvausta Kelalta.

Työterveystalo 10

95100 Napalaakso

Y-tunnus: 5516923-3

OVT-tunnus: 003755169233 / Netvisor eBank

hallinto(at)napalaakso.fi

PALVELUSOPIMUKSET

ENNALTAEHKÄISEVÄ TERVEYDENHUOLTO

( 1-10 henkilön yritykset)

67 € / kk

LAAJA TERVEYDENHUOLTO

( 1-10 henkilön yritykset)

150 € / kk

Lähetä ohessa oleva palvelusopimuslomake täytettynä osoitteeseen hallinto(at)napalaakso.fi

Työterveys Viirus-PALVELUSOPIMUS

Henkilöstösi terveyden, hyvinvoinnin ja työkyvyn ylläpitäminen on meille sydämmen asia.