Työterveystalo 10
95100 Napalaakso
Y-tunnus: 5516923-3
OVT-tunnus: 003755169233 / Netvisor eBank
tyoterveysviirus(at)napalaakso.fi

 

Työterveys Viirus on tarjonnut terveyspalveluita yritysasiakkailleen jo vuodesta 2014. Tarjoamme työterveyspalveluja yritysasiakkaillemme viidessä eri toimipisteessä ympäri Napalaaksoa.  Pystymme ottamaan myös kiirellisissä tapauksissa asiakkaat vastaan heti. Viirus tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja työpaikkakoulutusta ensiapuun.

 

Työterveyshuolto

Tiesithän, että jokaisella työnantajalla on velvollisuus työterveyshuoltolain perusteella järjestää jokaiselle työntekijälleen ehkäisevä työterveyshuolto. Ennaltaehkäisevä työterveyshuolto on lakisääteinen. Halutessaan työnantajalla on mahdollisuus antaa työntekijöillensä laajempi työterveyshuolto, johon kuuluu yleislääkäritasoinen sairaanhoito.

Yrittäjä

Yrittäjä ei ole työntekijöitä vähäisemmässä asemassa, vaan hän voi järjestää itselleen halutessaan myös työterveyshuollon. Kela-korvauksia siihen saadakseen edellytetään kirjallinen sopimus ja toimintasuunnitelma työterveyshuollon kanssa.

Kustannukset

Työterveys Viirus tarjoaa yritysasiakkailleen palvelupaketteja, joiden vuosihinta muodostuu työntekijöiden määrän ja valittujen palveluiden mukaan. Yritys voi halutessaan valita myös laajemman työterveyshuollon.

Kela korvaa työnantajalle työterveyshuollon järjestämisestä aiheutuneita tarpeellisia ja kohtuullisia kustannuksia sairausvakuutuslain perusteella. Työterveyshuolto on työntekijöille maksutonta. Työterveyshuoltosopimus, työpaikkaselvitys (perusselvitys) ja voimassa oleva toimintasuunnitelma ovat edellytyksiä korvauksen saamiselle.

Työterveyshuollon kustannuksina ei korvata esimerkiksi hammashuoltoa, kuntoutusta, työ- ja liikennetapaturmia eikä ammattitauteja. Näitä varten on omat lakisääteiset korvausjärjestelmänsä.

Työterveys Viirus on yksityinen työterveyshuollon yritys, joten asiakkainamme olevien yritysten tulee omatoimisesti palveluitamme käytettäessä hakea korvausta Kelalta.

Pikalinkit

 

Asiakkaaksi

Täytä alla oleva hakemus huolellisesti. Lähetämme sopimuksen ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Saatuanne sopimuksen, voitte valita haluamanne palvelut käyttöönne.

 

Yrityksen nimi
Y-tunnus
Sähköposti
Toimiala
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työntekijöiden määrä
Yrittäjä-osakkaiden määrä
Valittu palvelusopimus
Sopimuksen kesto
Vakuutusyhtiön nimi